Fekvő szoliba, van olyan gomb amivel kikapcsolom hogy az arcomnál ne menjen az uv? és ne égjen le az arcom?!
Figyelt kérdés
ha van , hogy néz ki ?2013. márc. 14. 00:13
1/4 anonim válasza:
de most mi értelme nem értem. A fején amúgy is barnább általában az ember, mint a testén.
nemtom hogy van-e, de tegyél a fejedre egy újságpapírt és nem fogsz leégni :D
2/4 anonim válasza:
Ott van a színválasztó gomb mellett, ahol eldöntheted hogy pirosra vagy sárgára szeretnél sülni. Mellett meg ott a rákválasztó, hogy milyen típusú bőrrákot szeretnél.
4/4 anonim válasza:
Vedd lejjebb, ha lesülős vagy, de nem kéne kikapcsolni, ha mindenhol barnulni szeretnél. Én mindig maximumra rakom, azért fizettem, hogy barnuljak, max nem dekkolok benne fél órát. Meg a krém fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!