Hogy ha kikapcsolom a hajvasalót de konnektorba hagyom lehet valami baj?
Figyelt kérdés
Ha kikapcsolom a hajvasalómat de viszont a konnektorba bedugva hagyom az asztalon az baj? Akkor is fogyasztja az áramot?2010. aug. 4. 21:32
1/7 anonim válasza:
Nem fogyasztja az áramot, hisz olyankor nem világít.
2/7 anonim válasza:
Nem, de inkább húzd ki. Mert ha egyik nap elfelejted kikapcsolni, mert valaki szól, aztán rohansz, az már baj lehet. Valamint ha pl. villámcsapás éri a hálózatot, akkor totálkáros lesz.
3/7 anonim válasza:
igen. éjszaka kimászik a falból konektorral együtt és megharapdálja a kisujjadat!
5/7 anonim válasza:
Ja, de a töltő is fogyasztja az áramot, ha nincs rádugva a teló, de a konnektorba be van dugva...én pl sokáig el se hittem, hogy vannak olyan idióták, akik benne hagyják a konnektorba... biztos igényesen néz ki.:S
6/7 anonim válasza:
15:48
LOOOL tényleg? :S Én egy éve kb nem is húztam ki :S Azonnal kihúzom! Köszi, ezzel sokat spóroltam! Köszi még 1x!
7/7 anonim válasza:
Igazán nincs mit, akkor azzal, h ezt tudtattam veled nagyban hozzájárultam a környezetem védelméhez!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!