Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy ha kikapcsolom a hajvasal...

Hogy ha kikapcsolom a hajvasalót de konnektorba hagyom lehet valami baj?

Figyelt kérdés
Ha kikapcsolom a hajvasalómat de viszont a konnektorba bedugva hagyom az asztalon az baj? Akkor is fogyasztja az áramot?
2010. aug. 4. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem fogyasztja az áramot, hisz olyankor nem világít.
2010. aug. 4. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, de inkább húzd ki. Mert ha egyik nap elfelejted kikapcsolni, mert valaki szól, aztán rohansz, az már baj lehet. Valamint ha pl. villámcsapás éri a hálózatot, akkor totálkáros lesz.
2010. aug. 4. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
igen. éjszaka kimászik a falból konektorral együtt és megharapdálja a kisujjadat!
2010. aug. 6. 23:53
 4/7 anonim ***** válasza:
xd
2010. aug. 7. 01:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, de a töltő is fogyasztja az áramot, ha nincs rádugva a teló, de a konnektorba be van dugva...én pl sokáig el se hittem, hogy vannak olyan idióták, akik benne hagyják a konnektorba... biztos igényesen néz ki.:S
2010. aug. 7. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:

15:48

LOOOL tényleg? :S Én egy éve kb nem is húztam ki :S Azonnal kihúzom! Köszi, ezzel sokat spóroltam! Köszi még 1x!

2010. aug. 7. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit, akkor azzal, h ezt tudtattam veled nagyban hozzájárultam a környezetem védelméhez!:D
2010. aug. 8. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!