Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hegek a karjaimon?!

Barna hegek a karjaimon?!

Figyelt kérdés
Kiütésszerűségek vannak a karjaimon, amikből gennyféleség jön ki.Sajnos kinyomtam egy párat és megmaradt a helye:( Már egy jó ideje körömvirág krémmel kenegetem, de nem sokkal jobb.És ezek mindig kijönnek rajtam, nem tudom hogy miért.Elsősorban pakolások és krémek érdekelnének, de írhat bárki akinek van/volt ehhez hasonló.Hogyan lehetne eltüntetni őket?

#bőr #kar #barna hegek
2013. márc. 13. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem tini koromban voltak a felkaromon pattanásszerű kiütések, azóta "kinőttem", de azért néha előjön 1-2 ha nem valami jó az étrendem.

sokaknak van ilyen problémája, valakinek a tejtermékek okozzák, valakinek a csoki/édesség vagy éppen a téli hideg miatt(száraz bőr). régebben bőrgyógyászaton kaptam kismillió krémet, egyik se hatott, talán még rosszabb lett, mert zsírosabb lett tőle a bőröm. azonban amikor normálisan ettem, igazából amikor fogyókúrázni kezdtem, akkor eltűntek. amint újra kezdtem csokizni azonnal visszajöttek.

mindenesetre ezek a kiütések főleg a nem megfelelő étrend miatt jönnek ki, persze van kivétel. nem nyomd ki többet!

a barna hegekre esetleg tudok ajánlani citromot, mert halványít, ápol is kicsit és nem lesz tőle zsíros a bőröd.

esetleg még élesztő is szokott segíteni, legalábbis pattanásoknál valakinek nagyon beválik.

2013. márc. 13. 17:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. márc. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!