Pattanásokra gyógyszer?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy túl vagyok már egy Sotret-Aknenormin kúrán, aminek köszönhetően eltűntek a gennyes pattanásaim. Majd 1 éve, hogy nem szedem, de megint elég sok van, de nem gennyesek, hanem sok apró pattanás, de most a mellkasomon és a hátamon is. Szeretném megismételni a kúrát,de attól tartok, hogy az elején megint nagyon csúnya lesz az arcom (az elsőnél nagy lila gyulladások jöttek el). De 2 barátnőm is szedi és nekik rögtön elkezdett tisztulni a bőrük. Szerintetek?2013. márc. 11. 17:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem a táplálkozásoddal lesz gond és attól jönnek elő.
Én erre tudnám leginkább visszavezetni a pattanásokat, néhány ritka esetet leszámítva.
2/3 anonim válasza:
Próbálj meg kevesebb tejterméket és csokoládét fogyasztani. Ezek gyakran kiválthatják a pattanásokat.
3/3 anonim válasza:
hát én is azt szedek és össze vissza eszek mindent meg ilyenek és nekem is rögtön eltüntette viszont a barátnőmnek is az volt a baja vele mint neked és ő diétázott mikor elkezdte szedni mármint semmi csoki chips meg ilyenek csak sok zöldség meg gyümölcs és utána már neki is csak eltűntek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!