Hair Clinic kapszula az hatásos? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Nagyon töredezett és iszonyúan kevés hajam van. Ráadásul most még a fele ki is hullott.Mit tegyek, hogy megerősödjön? Megnéztem pár szálat, ami a hajkefében maradt és a hajhagyma is rajtuk volt. :( De attól még visszanőhet ugye? :(((
Kinek milyen kapszula/módszer vált be?
elvileg napi száz szál ha kihullik, az még normális, de valaki ennél kevesebbet mond, hallottam már 50et is. ha nagyon hullik a hajad akkor mindenképp orvoshoz fordulj, betegség jele is lehet.
ha festetted, vasaltad, hagyd abba. nagyon károsítják a hajat. a hajszárítón ha van hideg levegő funkció, azt használd, ha nincs, akkor a kis fokozatot.
én nem bízom ezekben az agyonreklámozott hajkapszulákban (ettől még lehetnek jók), kalcium + cink kapszulát szedek, a cink jó a hajra, látok is változást, azonnal kijöttek tőle a babahajak, a körmöm pedig úgy nő, hogy már lassan kéthetente kell körmöshöz járnom.
használj balzsamot, hajvégápolót miután fodrász levágta a töredezett részeket.
különböző hajszeszeket is ajánlanak sokan, én most fogom kipróbálni valamelyiket. rengeteg hajhullás elleni termék van a patikában, kísérletezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!