Nektek bevált a citromleves, ecetes hajnövesztő?
Egyetértek az első válaszolóval. Komolyan, mire nem mondták még, hogy növeszti a hajat? Én konkrétan még a bálnaspermáról is olvastam egy külföldi oldalon... Türelem kell hozzá, és megfelelő ápolás, ennyi. Mondom én, aki szinte minden hajnövesztőt kipróbáltam, és persze egyik sem használt (a hajvitaminoktól minimálisan gyorsabban nőtt 1-2 hónapig, de az szinte semmi). Mégis egy méteres fonat lengedezik mögöttem, mert kivártam, hogy megnőjön, rendszeresen vágtam a végét (sokan egyáltalán nem vágatják, ha növesztik, ami nagy hiba), és persze rendesen ápoltam.
Citromlevet sosem tennék a hajamra, mert száríthatja és fakíthatja a színét. Az ecetes öblítéstől kicsit könnyebb fésülni, de csak ha már magától a sampontól nem lesz olyan. Én viszont nem használom, mert a vége mindig száraz és sprőd lesz tőle, szerintem lemossa a balzsam által alkotott védőréteget.
Akkor azt írd, hogy a kávés, mert a citromlé és ecet önmagában még nem utal arra, hogy mit is szeretnél.
Hát én egyetlen egyszer kentem a hajamra és borzadály volt... a kávét nem lehetett kimosni a hajból, állandóan ott potyogott a nyakamba még sokadik mosás után is. Én nem kenném a hajamra, de ha gondolod kipróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!