Érzékeny arcra valamilyen árilag tűrhető krém?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 18:37
1/9 anonim válasza:
mi a tűrhető számodra? az 1000Ft vagy lehet 3500-4000 körül? Miben mutatkozik meg az érzékenység?
2/9 A kérdező kommentje:
Babaarcom van:) Sikerült a sok pattanás elleni kozmetikumokkal szárazzá varázsolnom, de most kezd végre visszaállni az eredeti kinézetéhez. Tűrhető ár 1000-2000 között van.
2013. márc. 10. 18:55
3/9 anonim válasza:
Hát annyiért igazán hatásos krémet ne remélj. Ami még a legolcsobb és hatásos lehet az amit a patikában kevernek ki. Mindenképp hidratáló krémet kérj. (kozmetikus vagyok)
4/9 A kérdező kommentje:
2000 felett milyen krémet ajánlasz?
2013. márc. 10. 19:26
5/9 anonim válasza:
Én egy dm-es kuponnal vettem egy L'oreál arclemosó tejet azt hiszem így kuponnal ha jól emlékszem 1800 forint lehetett és nekem nagyon bevált! Szintén ugyanígy jártam mint te,csak nekem mostanság kipattogott egy helyen a homlokom, és kecsketej szappannal megcsináltam, jól kiszárította, ezzel egy nap átkentem és bevált:) De volt, hogy mindennap használtam és nagyon jót tett az arcomnak! Még sminklemosóként is! [link]
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Kipróbálom én is:)
2013. márc. 10. 19:42
7/9 anonim válasza:
Az arclemosó tisztításra van, nem ápolásra,. Persze valamennyit ápolhat de messze nem úgy mitn egy krém. Ez olyan mintha tusfürdőt hazsnálnál tesápolóként. nem arra való. Mindneképp krémet vegyél de ezek a drogériás termékek tele vannak káros anyaggal. Viszont nagy hatásuk nincs épp azért hogy ha az emebr nem bőrtíousának megfelelőt vesz akkor ne okozzon vele túl nagy gondot.
8/9 anonim válasza:
Nekem abból a szempontból vált be jobban mint egy nappali/éjszakai arckrém ,mert nekem a legtöbb bezsírosítja a bőrömet rendszeres használat után. ( Pedig radírozás,tisztítás,tonizálás minden játszik. :) )De bőrtípustól függ!
9/9 anonim válasza:
a biomedes körömvirág krém sztem nagyon jó, árban is!
gyulladáscsökkentő, nem zsírosít, de táplál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!