Vissza lehet csinálni a barnát a szőkéből?
a leszivatott haj tényleg ledob minden festéket, de csak egy ideig. narancssárgára festettem a hajam sötétvörösből, ehhez le kellett szívni. Hát az első festésnél egy hét után ledobott majdnem minden narancsot. A harmadik festésnél járok, és már csak helyenként dobja le a szőke a narancsot de ott sem lesz teljesen szőke csak világosabb, mint a többi helyen. Ismerőseim azt mondják, hogy szerintük így izgalmasabb a hajam, mert olyan mintha melíros lenne XD de szerintem még egykét festés, és már az se lesz gond...
ilyen gyakran festem: az első festés után rögtön rá egy hétre újra befestettem, mert nem bírtam elviselni, hogy kikopott, ezután pedig vártam egy hónapot az újrafestéssel. A hónap végén is szép volt, csak sokkal világosabb.:D Aztán most a harmadik festésnél igy még eléggé dobja az intenzív színt, de megvan a narancsos színe :)
Vond le a következtetést magadnak aztán vágj bele, remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!