Szerintetek milyen ez a hajszín illetve mi az a szín, amit kerülni kell a ruhatárból ha ilyen színű a hajunk?
Figyelt kérdés
Itt a link a hajfestékről:
Kb. szerintem ilyen lesz mert szőke a hajam szóval nem hiszem ,hogy nagy eltérést kapnék ha ezzel festem.Volt már lila a hajam és azért szerettem mert a fakó arcbőröm kicsit feldobta a zöld szemem meg gyönyörűen kiemelte de kíváncsi vagyok ha az utcán látnak mit gondolhatnak? Szerintetek nagyon gáz szín?Bár nekem tetszik csak azért mások véleménye is érdekel :) köszi előre a válaszokat
2013. márc. 7. 16:54
1/6 anonim válasza:
ha neked tetszik, akkor nincs gond vele.. nekem is volt hasonló, szerettem, a szín maga tetszett, csak nekem nem igazán állt jól, szóval hamar meg is szabadultam tőle.. :/ zöld szemmel amúgy szerintem főleg jól fog mutatni. :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem szép szín, főleg, hogy zöld a szemed. A pasztell színekkel szerintem nem állna jól és talán még a rózsaszínnel sem. Bármi mást felvehetsz.
3/6 A kérdező kommentje:
nekem is kb. 2 hónap volt de csak azért mert húúúúúúú a szőke szőke aztán meg barna szőke fekete barna megint szőke de csodálom ,hogy még van hajam és ehhez képest nagyon dús hála az égnek :D de hát ,mint írtam fakó bőr ehhez most a szőke haj...naponta kérdik ,hogy beteg vagyok-e és azért ez gáz :D
2013. márc. 7. 17:06
4/6 A kérdező kommentje:
hát igen a rózsaszín szerintem árnyalat függő mert az erőteljesebb azzal tényleg nem az igazi de egy szép babarózsaszín szerintem tűrhető nekem ehhez annyira talán a narancssárga meg a piros nem megy vagy tévedek?
2013. márc. 7. 17:07
5/6 anonim válasza:
Nem a hajtól függ, hanem a bőrödtől. Hideg vagy meleg tónusú. Ahhoz kell a hajat és a ruhát is válogatni.
6/6 A kérdező kommentje:
abszolúte hideg a vámpír hozzám képest kutyaf*sza :D de hófehérke is elbújhat
2013. márc. 7. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!