Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mért olyan nagy a szőr a...

Mért olyan nagy a szőr a kezemen? (lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok fiú. A kezemen az átlagnál nagyobb a szőr. Mivel a többieknek szinte még nem is szőrös a kezük. Szerintetek ez normális.? és ezzel szivatnak néha. arra mit mondjak?
2009. szept. 13. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan volt a kezem és a lábam is és engem is szívattak miatta.Igazából nem tudsz vele mit csinálni,esetleg nyírd rövidebbre,de akkor majd azzal szívatnak.
2009. szept. 13. 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:

már próbáltam az bejött a lábam nem idegesít::)

a karomon kicsit viszavágtam valamenyire bejött. Am azt szoktam nekik mondani én legalább már férfiasodom:)

2009. szept. 13. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Az jó,én is azt mondtam,hogy férfiasodom,de az az igazság,hogy engem is zavart az a nagy szőr és nem csak azért mert cikiztek miatta.Azóta hajnyíróval nyírom rövidre.

2009. szept. 13. 16:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is nullásgépet használom:) csak az abj ho még szőke szőr szal lehet nem kéne?:S?
2009. szept. 14. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha zavar miért ne? Egyébként ha olyan alkat vagy úgyis megerősödik ha leszeded ha nem.És nem cikiznek a suliban amiért szőrteleníted a karodat?Engem cikiztek.
2009. szept. 14. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Férfiak.....mi ez itt??el sem tudnék képzelni magam mellet olyas valakit,akinek nincs szőr a kezén meg a lábán.legyen már egy kis önbecsülésetek!!remélem nem akarsz Te sem olyan lenni,mint azok a nyálgépek,vagy az emósok!!ugy jó a kezed,ahogy van...hidd el nekem! ;)

22/L

2009. szept. 17. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Jejeje elhiszem:D
2009. szept. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!