RandomgirlLOL kérdése:
Szerintetek milyen melír/festés állna jól ilyen hajhoz?
Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés van... De még nem találtam olyat, ami illene a helyzetemre. :D Szóval sötétbarna hajam van (kb. ilyen: [link] ) de szeretném feldobni valami melírrel. Nem akarok befesteni az egészet, és lehetőleg színezőt vennék. Gondoltam világosabb barna, vöröses, vagy fekete tincsekre. Melyik állna a legjobban szerintetek, és mennyire roncsolná a hajamat (azt hallottam, a fekete festék eléggé roncsolja, meg le kell szívatni a festés előtt)?
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
2013. márc. 5. 15:39
1/3 anonim válasza:
én feketére festem,nem kellett hozzá szívatnom
amúgy azt is nézni kéne hogy neked mi állna jó,hiába mondjuk pl a vöröset ha az nem illik az arcodhoz
2/3 anonim válasza:
világosabb tincsek, mint a hajd szine. lehet vörös, szőke, világosbarna. nem látok rólad képet. szerintem a vöröset tudnád legjobban elérni, és a hajad sem roncsolja (annyira).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Igen, tényleg fontos, hogy mi illik hozzám. Szerintem feketét, vagy rozsdavöröset festetek bele. Az igazán sötétvöröset, pirosat egyáltalán nem vállalnám be, túl karakteres, erős szín. ;)
2013. márc. 6. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!