Barna vs. Szőke haj jön be nektek?
Figyelt kérdés
melyik típus tetszik jobban nektek a szőke vagy barna hajúak?esetleg fekete?2013. márc. 5. 13:33
11/19 anonim válasza:
A szőke haj nem gyakori egyáltalán Magyarországon... ahogy a vörös sem, ezek a legszebb színek.
13/19 anonim válasza:
nekem is tetszik a szőke, nekem világos barna van. csak már minden 2. lánynak kivan szőkitetve a haja, olyan "tömeghaj" lett. szép ha valakinek természetes szőke, én is örülnék neki,mondjuk általában nekik a bőrük is nagyon világos,és hamar leégnek,ami elég hül.én néz ki:D .
14/19 anonim válasza:
Nekem sötétbarna a hajam, mindig kérdezik festetem e :). Én szeretem, mert a szemöldököm és a szempilláim is szép sötétek lettek.
Szerintem az a lényeg hogy illjen a viselője arcához, úgy is az összhang számít :).
őket se küldené el szerintem pl egyik fiú sem, csak mert nem szereti épp azt a színű hajat.
16/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is a lényeg az összhatás.
2013. márc. 6. 10:11
17/19 A kérdező kommentje:
Eredetileg világosbarna a hajam, ilyen seszínű.Gyerekkoromban szőkés volt főleg nyáron mikor kiszívta a nap.De mindig befestem voltam már vörös, szőkés barna fekete.Most barnás vöröses.
Néhány szeplőm van de nem sok.Ősz típusba tartozom.Szerintem ez is fontos h.mindenkinek az áll jól ami természetes.
2013. márc. 6. 10:23
18/19 anonim válasza:
Nekem a szőke... néha gyönyörű, amikor rásüt a nap és "aranyosan" fénylik... egyszerűen gyönyörű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!