Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy bulin voltam és fogalmazzu...

Egy bulin voltam és fogalmazzunk úgy h nem kicsit becsesztem és a hülye haverjaim nem kicsit barmok voltak és leborortválták a karom és angyon lassan akar visszanőni a szőr mit tegyek ennek érdekében?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Ne igyál annyit!
2009. szept. 12. 10:56
 2/9 A kérdező kommentje:
kösz erre már én is rájöttem de a szőrnövésének érdekében birok valamit tenni? ez lenen a kérdés lényege
2009. szept. 12. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy nem a fejedet borotválták le. Egyébként semmit nem tudsz csinálni. 3-4 nap szerintem, és tűrhető lesz. Nem igaz, hogy addig nem tudsz várni. Vegyél fel hosszujjú felsőt.
2009. szept. 12. 11:11
 4/9 A kérdező kommentje:
én bírnék várni csak tudod még suliba járok és tesi órán furán nézek majd ki szőrös láb csupasz kar :(:S :(
2009. szept. 12. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz ellene semmi tenni,csak várni,hogy visszanőjön.1 hét alatt biztos fog nőni annyit.Igaz az én kezemen a szőr nagyon nehezen nő vissza.Az utcán inkább hordj hosszú ujjú felsőt,mert az elég gáz lenne ha mások is meglátnák a csupasz karodat.Tesin meg ne foglakoz vele,ha észreveszik és megkérdezik,csak nevess rajta és mond meg,hogy jóó volt a buli:) Ha viccesen fogod fel nem fognak piszkálni.
2009. szept. 12. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ragassz rá valami géz darabot és max azt hiszik, hogy megműtötték. Olyankor szokták csak leborotválni a kart.
2009. szept. 12. 13:35
 7/9 anonim ***** válasza:

sztem ebbe semmi gáz nincs:/

hány éves vagy?

2009. szept. 12. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
a fiúknál valahogy lassabban nő vissza a szőr és ritkásabb is lesz azon a területen, kb erre számít6sz
2009. szept. 12. 23:36
 9/9 A kérdező kommentje:
am 15 vok :S:S
2009. szept. 13. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!