Le gyantáztam a karom kb 3 napja, mégis látom hogy már nő a szőr, mintha borotváltam volna. Miért?
Figyelt kérdés
(Veet hideggyantát használtam..)2009. szept. 10. 18:59
1/5 anonim válasza:
Talán mert a szőr az nővekszik. -.-" idiott
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is tudom ki az idiot... A gyantának az a lényege hogy 3-4 hétig sima a bőr. Szerintem amihez rohadtul nem értesz ahhoz inkább ne szólj hozzá:D Gyökér.. ^^
2009. szept. 11. 15:03
3/5 anonim válasza:
Hát figyu, arról nem tehetek hogy gyorsan nő a szőröd. Ezzel lehet magyarázni, felesleges volt felrakni a kérdést. Lehetséges hogy valamit nem használtál hozzá, de mondjuk én nemértek hozzá mert fiu vagyok xĐ
4/5 A kérdező kommentje:
Úristen. Szerintem tényleg ne itt próbálj segíteni... Talán inkább más kategóriákban vagy mittudomén.. pf xd
2009. szept. 12. 15:44
5/5 anonim válasza:
Most gyantáztad először? mert ha igen, akkor többszöri alkalom kell míg a szőr "megpuhul" és egyre lassabban fog visszanőni. Én a lábamat egy éve gyantáztatom, és az elején nekem is három nap múlva elkezdett nőni, most már tényleg kb két hétig teljesen sima, és hat hét mire visszanő teljes hosszába, hogy újra lehessen gyantázni. Mindig várd meg hogy hosszú legyen a szőr, mert csak azt viszi le rendesen a gyanta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!