Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Amikor olívaolajról beszéltek,...

Amikor olívaolajról beszéltek, mint jó hajápolóról, akkor az ilyen konyhákban megtalálható pl. extraszűz olívaolajról beszéltek, vagy vmi másról?

Figyelt kérdés

2013. márc. 3. 15:54
 1/6 anonim válasza:
Igen! Sima konykhakban megtalahato ahogy leirtad! :) es a ricinusolaj is nagyon jo! :) ajanlom
2013. márc. 3. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
így van az extra szűz oliva olaj nem csak egészséges ha azzal főzöl, de pl száraz dúrva hajra kiváló, ápolja a bőrt és hajat is. ajánlom mindenkinek.
2013. márc. 3. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld.

(amúgy azt hittem jó nagy baromságot kérdezek, de ezek szerint mégsem ;) )

2013. márc. 3. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Sima, egyszerű extra szűz olívaolaj nagyon sok mindenre jó. Egyrészt nagyon jó főzni vele, hiszen sokkal egészségesebb, ezenkívül a száraz, repedezett, fájó sarkakat kiválóan ápolja, ahogyan más bőrfelületet is. Nekem betegségemből adódóan régebben nagyon csúnya, piros foltos, iszonyúan száraz bőröm volt és nagyon viszketett. Olívaolajjal kentem, mert semmi más nem segített (gyógyszertári krémektől, vazelintől kezdve mindent próbáltam) és hihetetlenül jól rendbe hozta a bőrömet az olívaolaj. És a hajra is nagyon jó hatással van.

Szóval, lehet, hogy kicsit drága, de igazi kis csodaszer:)

2013. márc. 3. 20:10
 5/6 A kérdező kommentje:

És, hogy érdemes felvinni a hajra?

Valami pamaccsal/ecsettel vagy csak simán kézzel?

2013. márc. 3. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Kézzel is könnyedén fel lehet vinni, nem kell hozzá semmi. Ha hagysz egy kicsit a kezeden utána - feltéve, hogy semmi dolgod nincs és tudsz 10-15 percet relaxálni - kezed is nagyon jól ápolt, puha tapintású lesz utána. :)
2013. márc. 3. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!