Mondanátok jó bio sampont /kat, ami nem tartalmaz káros összetevőket és megtalálhato a drogériákban vagy gyogyszertárakban?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 18:00
1/6 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys
4 hónapja használom, nem akarok nagy szavakat használni, de tökéletesen rendbe tette a hajm.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, neked mi számít káros anyagnak, én csak a sulfate-okat kerülöm a samponokban. A Sodium Laureth Sulfate-ot, a Sodium Lauryl Sulfate-ot, meg a többit. Gyereksamponokat használok, amikben ezek nincsenek. Az egyiken címke is van, hogy valami ökoteszten jó minősítést kapott és a többinek is hasonlók az összetevői. Használok Babylove sampont, ami dm saját márkás, Dulgon kids sampont, Saubar gyereksampont, és a Rossmannban is láttam szinte tökugyanazt, mint a Babylove, csak annak Babydream volt a neve, az Rossmann saját márkás, de szinte a flakonja is ugyanolyan. Ezeknek az ára 300-450 forint között van. Szóval olcsóbbak, mint egy átlag sampon. Én azért kerülöm ezeket az anyagokat, mert nagyon szárítják a hajat és túl erősek.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind2tök válaszát. És száraz hajra nincs ilyen tojássampon ?
2010. okt. 31. 08:33
4/6 anonim válasza:
2. vagyok. Olajat lehet bele rakni, akkor annyira nem szárít, de nekem a hajvégeim akkor is túl szárazak lettek tőle. Biztos másnak nem, pláne akinek nem túl hosszú a haja. Amúgy érdemes kipróbálni, aztán meglátod neked hogy válik be. Én csak a sárgáját használtam azt első alkalom után, mert a fehérje benne maradt a hajamban, és tiszta trutyi lett, pedig nem volt túl meleg a víz.
5/6 anonim válasza:
A tojás samponnál azzal tudsz variálni, hogy pl.: zsíros hajra teafaolajt kell, száraz hajra meg másik olajat. Itt van egy hosszú cikk róla, olvasd el, érdemes :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. nov. 4. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!