Intim testrész epilálása. Segít ha bekenem előtte lidocain kenőccsel? 20/l
Miért? Magadnak akarod csinálni? Epilátorral vagy gyantával?
Bár szerintem ne próbálkozz egyikkel se. Nem a kenőcsre mondom, mert azt nem tudom hogyan hatna. De szerintem sokkal fájdalmasabb lenne, mintha keresnél egy kozmetikushoz (aki vállal intim szőrtelenítést is), és legyantáztatod vele.
Ő szakszerúen és gyorsan csinálja. Kevésbé fájdalmasan, nem beszélve arról, hogy jobban látja mit csinál, mint Te magadnak.
Tapasztalatból mondom, hogy az epilátorral többször is végig kell menni ugyanazon a felületen, hogy tökéletes eredményt érj el. Tehát tovább tart mint a gyantázás, és sokkal fájdalmasabb.
Gyantával nem látod magadnak rendesen, a hirtelen lerántást sem tudod szakszerűen megcsinálni, hiszen nem látod a szőr növekedési irányát. Könnyen szerezhetsz hámsérüléseket, amelyek nehezen gyógyulnak.
Én már hosszú ideje kozmetikushoz járok, és hónalj, alsólábszár, comb, valamint a teljes intim testrész (elöl, alul és hátul is) gyantázása megvan kb 15 perc alatt. (árban pedig.... nos kozmetikusa válogatja, nekem 2500 ft-ba kerül egy ilyen)
Szerintem gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!