Normális a 2 naponta hajmosás?
Figyelt kérdés
Nagyon zsírosodik a hajam, és bármit teszek, ez nem változik meg...15 éves vagyok!2013. márc. 2. 19:36
11/13 anonim válasza:
ha már hintőpor, akkor ajánlom a száraz sampont
12/13 anonim válasza:
Én ezzel a hintőporos megoldással 3 napig tudom húzni, de akkor is már nem tudom kiengedve hordani, mert valahogy össze is tapad. Én is 15 vagyok, de körülbelül 11 éves korom óta naponta kell hajat mosnom, a bőröm is zsíros. Mostanában próbálok átállni arra hogy 2-3 naponta mosom, de nehéz mert utálom hogy nem friss. És egész nyáron heti egyszer mostam, nem zsírosodott lassabban. Ez butaság. Annak talán beválik, akinek normális haja van, de én eleve zsírosat örököltem...
13/13 anonim válasza:
A zsíros haj a te korodban a hormonháztartásodnak ''köszönhető'', de igenis van rá megoldás. Olyan sampont használj, amiben nincs zsírosodást segítő összetevő: Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, silicone stb. Ha kiválasztottál egy ilyen sampont, akkor elég heti 2x hajatmosnod vele úgy, hogy a tenyeredben a hajsamomhoz hozzáadsz 3-4 csepp teafaolajat. (Ezt drogériákban vagy bioboltban tudod beszerezni, irtó kicsi és 100 Ft, de nagyon sokáig elég.) Ha még a párnahuzatodat és hajkefédet is gyakrabban tisztítod, garantáltan elmúlik a zsírosodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!