Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolárium. Hogy kezdjem el?

Szolárium. Hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
bemegyek a szoliba, mondom h szeretnék bérletet venni, megveszem.. eddig oké, de minden ezután következő lépés érdekelne. pl h milyenbe menjek, először hány percre, mennyi ruhát hagyjak magamon, mit vigyek magammal, sminket lemossam-e (szempillaspirált is?), szóval légyszi mondjatok el mindent, amit tudni érdemes, kösziii

2013. márc. 2. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

Igen moss le mindent magadról,mindenképp.

Ha nagyon fehér a bőröd, a minimálra menj,persze attól függ,ha két perc a minimál, akkor kezdheted 4-el is, a lényeg,hogy az első alkalom ne legyen 10 percnél több,mert tuti megégsz,főleg csőcserekor(főleg ha nagyon fehér bőrű vagy.)Aztán már látni is fogod magadon az alap színt,onnantól fokozatosan emeld. Én személy szerint 15nél többre 1 alkalommal sosem megyek.

Vegyél le minden ruhát :-) úgy lesz szép az eredmény :-) Szerintem bőven elég 1héten egyszer,nagyon max 2x de csak ha nem érzel égést.

Vannak jó szoli krémek,amik még hamarabb előhívják a színt,ott veheted őket meg.

Álló a kezdetekkor jó,ha már tizen perceknél tartasz,inkább fekvőbe menj át,kicsit uncsi végig állni. :D jó barnulást!

2013. márc. 2. 20:48
 2/3 anonim válasza:
Szia,én is a 4-6 percet javasolnám elsőre.Szerintem semmi ruhát ne hagyj magadon.Minden sminket moss le.(jobb helyeken van sminklemosó)Hogy melyik gépbe menj illetve mennyi időre abban a pultos lány segítségét kérd ki.Én csokicsöves szoliba járok,itt az erősebb gépekbe 6percen nagyon megégnél,az eu-sban nem.Én az eu-s csővel felszerelt gépeket ajánlanám,mert abban nem égsz meg.Vagy ha sokra mész és erősebb bőrpír is jelentkezik az estére elmúlik.(Tapasztalat)De sok függ a csövek,gépek minőségétől illetve tisztaságától.Szóval mindenképpen kérdezd meg a pultos lányt :)
2013. márc. 4. 12:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Okés, így már van miből kiindulnom, nagyon köszi mindkettőtöknek:)
2013. márc. 5. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!