Szolárium? Hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
Nagyon világos a bőröm és szeretnék egy kis színt, de eddig még nem voltam szoláriumba, és nem tudom, hogy ilyen esetben mennyi időre szoktak bemenni? És többféle 'barnulási' lehetőségek közül lehet választani, mint pl a kakaó vagy a kévé barna, melyik milyen lehet? Kell valamilyen krémet használni mellette? Persze most nem testáplóra gondolok, hanem valami direkt ilyen szolis krémra.Előre is köszönöm a válaszokat :)2013. márc. 1. 16:20
1/3 anonim válasza:
Az hogy milyenre barnulsz csak a te bőrödtől függ, nincs választásod. A szoli mondjuk kissé sárgásbarnaságot ad, nem természeteset, vagy nagyon világos bőr esetén meg simán vörösre és szeplősre sülsz majd. Gyönyörű lesz...
2/3 anonim válasza:
A legjobb megoldás ha szólsz a szolis csajnak, hogy most vagy itt először és megkérdezed, hogy ő mit ajánlana.
Szerintem 5-7 percre menny.
Használhatsz szolis krémet (ezt ott a szoliban is be tudod szerezni), de nem kötelező.
Egyébként a szoli tényleg nem ad egészséges barna színt, legalábbis a legtöbb szolis csajnak ilyen narancssárgás barnás a bőre, tehát baromi természetellenes.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából én azért gondoltam a szolira, mert nagyon nehezen barnulok le nyáron, és így hátha könnyebben menne, ha lenne egy kis 'alapszínem'. Nem szeretnék olyan nagyon durván barna lenni tőle, csak egy kis színt szeretnék. Barnítókrémmel próbálkoztam már, de azt egy életre meg is bántam.
2013. márc. 2. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!