Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajfestéktől nagyon...

Fekete hajfestéktől nagyon hullani, törni és károsodni fog a hajam?

Figyelt kérdés
egy éve vállig érő hajam volt, festett sötétszőke. azóta visszafestettem sötétbarnára (eredeti hajszínem) és eldöntöttem hogy megnövesztem. már lassan hát közepéig ér, nagyon vigyázok rá, többször használtam ricinus olajat és szilikonmentes sampont használok. most olyan elviselhető állapotba van a hajam, mondhatni hogy egészséges, de viszont nagyon tetszik a fekete és régóta tervezem hogy befestem. csak nagyon félek hogy tönkre fogja tenni a hajamat. tapasztalatok? bocsi a regényért. 16L

2013. márc. 1. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ismerősömnek 15 éves kora óta fekete festett haja most 33 éves és dús nem hullik ,nem töredezik szóval ez egyén és festék függő én pl palette -vel festettem be és tényleg hullott aztán váltottam garnier-re és most semennyire sem hullik.
2013. márc. 3. 16:41
 12/14 A kérdező kommentje:
befestettem, de egyáltalán nem hullik:) 4-5 szál ha ki jött. remélem később se fog. ha nem kopik ki olyan hamar, lehet maradok ennél a festéknél.
2013. márc. 3. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha fekete akarsz lenni, használj hajszínezőt, ne festéket. Ugyanúgy befogja, másfél hónapig minimum kitart, még akkor is, ha minden nap mosod a hajad. Én L'oreal creme gloss-ot használok. A hajszínező olcsóbb is, mint a festék és sokkal szebb fényt is ad a hajnak, mindemellett nem is károsítja a hajat.
2013. márc. 28. 23:24
 14/14 anonim válasza:
Én vissza tudtam kapni a saját hajszínem. Összekevertem sok head and shoulders 50 g c vitamin porral meg egy lehelletnyi vízzel és ezt a keveréket fólia alatt rajta hagytam a hajamon. A feketére festett hajamat, ami ráadásul fodrsázkellékes boltból vett tartós azaz permanens hajfesték, teljesen kiszedte, de nem egy ülésben, meg kellett csinálnom kb hétszer. egy órára vagy másfélra hagytam mindig rajta. és egy nap maximum kétszer szabad megcsinálni mert kicsípi a bőrt. a hajnak semmi baja nem lesz, nagyon fényes és puha lesz tőle.Legelőször ilyen vöröses szint fogsz kapni, ne ijedj meg, ezt is ki fogja szedni csak türelmesen csináld ezt a technikát. nekem szinte szürkésbarna hajam volt, és hétszer megcsináltam és teljesen az eredetit kaptam vissza!! és nem ment tönkre a hajam
2022. jún. 6. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!