Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bánfi hajszesz használata...

Bánfi hajszesz használata után megmoshatom a hajamat más samponnal? Vagy így elveszti hatékonyságát?

Figyelt kérdés
Mindig 2x megmosom Bánfi samponnal majd hajszesz 40 percig utána még egyszer megmosom bánfival,de aztán még egyszer Nivea samponnal és legvégül Nivea balzsammal.Ez baj?Így is hatékony a bánfi?
2009. szept. 11. 13:00
 1/4 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de sztem teljesen feleslegesen elpazarolsz egy csomó sampont. Én megmosom rendes samponnal, aztán hajszesz. x ideig rajta hagyom, jól bebugyolálom a fejem (nejlonzacskót húzok a hajamra, és arra meleg törölközőt csavarok)aztán lemosom és balzsamozom ahogy szoktam. Nekem beválik. Csak arra lennék kiváncsi, h a festett hajat nem fakítja-e a hajszesz.
2009. szept. 11. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a másik márkájú sampon nem ront a hatékonyságán, de ez így nem túl jó a hajadnak és a fejbőrödnek. Túl sok a samponozás, egyszer elég samponozni, a szakértők is ezt mondják, a második adag már károsít, túlságosan kilúgozod a fejbőröd. Bár nem használok hajszeszt, de a helyedben az első válaszoló tanácsát megfogadnám, az a néhány lépés elég.

L20

2009. szept. 11. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó keverni a dolgokat. Nézd csak meg mennyi féle kémiai anyag van egy "hagyományos" samponban. Bánfiban is van bőven segédanyag meg természetes gyógynövények. De nem tudhatod, hogy a Nivea sampon nem e mossa le teszi tönkre a Bánfi gyógyhatását. Mivel a Nive "csak sampon" a másik viszont különleges összetevőket is tartalmaz.
2010. dec. 6. 00:40
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ne moss hajat 56szor...Elég 2szer. Elösszöl föllazítod a koszt Másodszor kimosod akkor jó ha a sampon jól felhabzik az azt jelenti tiszta a haj! :D
2013. szept. 17. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!