Mivel keverjem össze az élesztőt arcpakoláshoz?
Figyelt kérdés
olvastam hogy valaki mézzel keveri valaki tejjel valaki meg citromlével. de az én bőrömre melyik lenne a legjobb ha elég zsíros pattanásos bőröm van? :ss jövő hét péntekre el szeretném őket tüntetni mert fontos találkám lesz :)2013. febr. 27. 21:17
1/3 A kérdező kommentje:
és miből mennyi kell a pakoláshoz?
2013. febr. 27. 21:24
2/3 anonim válasza:
én tojást sót kenyér morzsát és tejet szoktam még hozzá tenni annyit hogy kenhető állaga maradjon de ne is legyen túl folyós nekem bevált de nem biztos hogy neked is segít a patikra nehéz meg találni hogy kinek milyen kence jó de ha arra nem is de legalább szép sima lesz az arcod egy próbát megér :)
3/3 anonim válasza:
Én joghurtot ajánlok,jól kenhető lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!