Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel egyem a nyers élesztőt,...

Mivel egyem a nyers élesztőt, hogy ne legyen olyan szörnyű íze? A pattanásmentes arcbőrért.

Figyelt kérdés
18 / L
2012. dec. 4. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Vágd fel darabokra és nyeld le, mintha gyógyszer lenne.
2012. dec. 4. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy szedd tabletta formájában. Drogériákban kapható és nem vészes az ára.
2012. dec. 4. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Így van, tabletta formában vedd és úgy sokkal jobb.
2012. dec. 4. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első nagyon jól írta neked, szerintem úgy csináld.
2012. dec. 5. 10:23
 5/6 anonim válasza:

Kimásoltam egy oldalról. Inkább arcpakolást készíts élesztőből. Lenyelni, hát szerintem nagyon kevesen tudják.

"A legegyszerűbb és legnagyszerűbb pattanáskezelő arcpakoláshoz nem kell más, csak egy csomag élesztő és némi tej. Lúgos kémhatása miatt az élesztő nyugtatja a gyulladt bőrt, és némi szárító hatással is bír - az élesztő pattanások elleni hatása mellesleg még fokozottabb belsőleg használva, mivel B-vitaminban gazdag.

Pakolásként a szétmorzsolt élesztőt annyi tejjel keverd össze, hogy kenhető, de nem folyós masszát kapj, majd ezt kend a kamasz arcára. Negyed óra alatt rászárad, ezután lemoshatja langyos vízzel. Tej mellett joghurtot vagy pár csepp citromlevet is keverhetsz a pakoláshoz."

2012. dec. 6. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szeretem az ízét, de olyan fojtós, ezért nehéz belőle egy falatnál többet megenni. Kb. egy negyed kockát eszem egyszerre, azt egy kis pohár tejbe morzsolom, és elkeverem. Miután feloldódott, megiszom. Így alig van íze. De csak néha, ha eszembe jut. Tele van B-vitaminokkal.
2013. nov. 25. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!