Ha a vasalt haj már nem divat, akkor mégis miért van még mindig olyan sok lánynak szopott gombóc feje?
Talán, mert ők azt szeretik és nagy ívben lesz*rják mi a divat?
Én pl. sosem vasalom a hajam, mégis szögegyenes és mindenki azt hiszi, hogy minden reggel kiegyenesítem. Úgyhogy emiatt én minden reggel begöndörítem. :D
Hát mondjuk az tényleg gáz hogy mióta divat lett a hajvasalás azóta szinte minden héten megkapom hogy minek vasalom a hajam, szebb lenne a természetes.... hozzátenném hogy sose vasaltam a hajam, alapból egyenes. De persze ez a lehetőség már meg sem fordul az emberek fejében, csak azt nézik kibe miért kössenek bele.
Szóval mindenki foglalkozzon már magával... vasalja aki akarja, ne vasalja aki nem akarja... mit számít ez??
nekem pl muszaj vasalnom a hajammert afro hajam van es kulomben ugy neznek ki whoopie goldberg a 8o-as evekben.
de miutan kivasalom sokszor begondoritem.
enis mindig megkapom h ne vasaljam mert az eredeti hajam hu dejo de arra senkise gondol h ha nincs kiszaritv meg kivasalva kb 2 orankent at kell fesulnom mert ha nem osszeall az egesz. reggelente van h fel orat fesulkodok mert osszerasztasodik. ennyit errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!