Ez a hosszú haj átka?
Szerintem tuti nem attól van. Nekem nagyjából 3x annyi hajam van, mint egy átlag valakinek, és jóval fenék alá is ér, de ilyen nem fordult velem elő. Olyan van, hogy mondjuk túl szoros kontyot csinálok, akkor megfájdul a fejem tőle, vagy túl magas copftól, de a súlyától nem. Ha már alapból más miatt fáj a fejem, akkor viszont jól esik kiengedni a hajam, hogy még az a kevés nyomás is megszűnjön, amit a konty okozott, de attól még ugyanúgy fájni fog.
Ebben a videóban a csajszi meg is méri a haját :D
http://www.youtube.com/watch?v=XduqBu1s44Y
Simán látszik, hogy nem olyan nehéz, mint az ember gondolná. Meg ennyiből akkor rárakod a hajad a válladra, vagy a nyakadra tekered, akkor nem húzza a súly a fejed, és már jobban is tudsz gondolkodni. :)
Az előző hozzászólóhoz hasonlóan nekem is nagyon hosszú, combközépig érő hajam van, ráadásul nagyon sűrű, vastag is.
Csak arra kell vigyázni, hogy ne fogd össze túl szorosan, akkor már velem is fordult elő, hogy megfájdult a fejem.
Ha lehet, hordd minél többet kiengedve. Napközben az enyém is általában össze van fogva vagy fel van tűzve, de otthon majdnem mindig kibontva hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!