Szerintem maximum színezőt tudsz, azt viszont több helyen. A Bajcsy-Zsilinszky utcában van egy picike kis bolt, ahol mindenféle hajfestéket, parfümöt, lakkot, meg egyéb ilyen dolgokat árulnak, nem sokkal a DM alatt, asszem még valami mobil bolt van mellette, meg gyros-so, meg ilyenek, ott van ez a bolt is, a nevét sajnos nem tudom (szerintem ki sincs írva :D ), én ott szoktam mindig festékeket venni. Az áraik is jók, és nagyon kedvesek is az eladók, mindenben segítenek.
De ha kimondottan festéket akarsz, és nem színezőt, akkor csak olyat tudok, amit rendelni lehet, pl. Manic Panic, csak ezt szerintem nem forgalmazzák Magyarországon.
Illetve van egy fajta kék hajfesték, azt hiszem mixton kék a neve, pl. a Kallosnak van ilyenje, ilyet lehet venni a fent említett boltban, de ezt tudtommal keveréshez használják, önmagában nem igazán jó.
Köszi szépen. Bemegyek vmelyik nap, és megkérdezem!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!