Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Beszakadt, fáj, mit csináljak?...

Beszakadt, fáj, mit csináljak? (köröm)

Figyelt kérdés
saját körmöm van (nem mű), de hosszú, és most visszahajlott (beütöttem) és hús felett beszakadt... mit csináljak, hogy ne szakadjon le legalább addig míg lenő a húsról, nem vérzik szerencsére de eléggé fáj.

2013. febr. 25. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
vagy tövig vágod, vagy rakatsz rá zselét, vagy porcelánt.
2013. febr. 25. 20:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Én ezt nem tudom itthon megoldani, mert nincs hozzá semmim :S, és sajnos nagyon pénzem sincs most körmöshöz menni...

A baj az hogy hiába vágnám le tövig, attól még a hús felett be van szakadva...

(épp most készültem hajat mosni.... hát így nem tudom hogyan...)

2013. febr. 25. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni körömragasztót, amivel a műkörmöt is felragasztják. Kenj rá a beszakadt részre, várd meg míg megszárad, majd reszeld össze. Vagy vágd le, reszeld meg és ragaszd le, amíg fáj.
2013. febr. 25. 21:02
 4/7 A kérdező kommentje:

pillanatragasztó nem jó (mert az van itthon...)???

És ha véletlenül belefolyik ott ahol a hús van?

2013. febr. 25. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt nehogy!

SOS: tegyél rá Sudosreamet és kösd be ragtapasszal.

2013. febr. 25. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik vagyok. Ha annyira beszakadt, hogy simán befolyhat a ragasztó a húshoz és seb is lehet alatta, akkor nehogy kenj rá pillanatragasztót. Egyébként, ha máskor beszakad és csak a körmöd tetejénél (nem vérzik stb), akkor az is lehet megoldás. Tegyél rá sebtapaszt.
2013. febr. 25. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Pillanatragasztó? Úristen nehogy már...

Ha jól értelmeztem a kérdésedet kb úgy jártál mint én egyszer, amikor felhajlott derékszögbe a körmöm és felszakadt meg minden. Én azt csináltam, hogy azonnal jó vastagon bekötöttem az utolsó ujjpercem, és jópár napig fél kézzel fürödtem és mostam hajat, hogy ne érje víz a kötést se a sebet.

2013. febr. 26. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!