Beszakadt, fáj, mit csináljak? (köröm)
Figyelt kérdés
saját körmöm van (nem mű), de hosszú, és most visszahajlott (beütöttem) és hús felett beszakadt... mit csináljak, hogy ne szakadjon le legalább addig míg lenő a húsról, nem vérzik szerencsére de eléggé fáj.2013. febr. 25. 19:31
1/7 anonim válasza:
vagy tövig vágod, vagy rakatsz rá zselét, vagy porcelánt.
2/7 A kérdező kommentje:
Én ezt nem tudom itthon megoldani, mert nincs hozzá semmim :S, és sajnos nagyon pénzem sincs most körmöshöz menni...
A baj az hogy hiába vágnám le tövig, attól még a hús felett be van szakadva...
(épp most készültem hajat mosni.... hát így nem tudom hogyan...)
2013. febr. 25. 21:01
3/7 anonim válasza:
Lehet kapni körömragasztót, amivel a műkörmöt is felragasztják. Kenj rá a beszakadt részre, várd meg míg megszárad, majd reszeld össze. Vagy vágd le, reszeld meg és ragaszd le, amíg fáj.
4/7 A kérdező kommentje:
pillanatragasztó nem jó (mert az van itthon...)???
És ha véletlenül belefolyik ott ahol a hús van?
2013. febr. 25. 21:32
5/7 anonim válasza:
Azt nehogy!
SOS: tegyél rá Sudosreamet és kösd be ragtapasszal.
6/7 anonim válasza:
Harmadik vagyok. Ha annyira beszakadt, hogy simán befolyhat a ragasztó a húshoz és seb is lehet alatta, akkor nehogy kenj rá pillanatragasztót. Egyébként, ha máskor beszakad és csak a körmöd tetejénél (nem vérzik stb), akkor az is lehet megoldás. Tegyél rá sebtapaszt.
7/7 anonim válasza:
Pillanatragasztó? Úristen nehogy már...
Ha jól értelmeztem a kérdésedet kb úgy jártál mint én egyszer, amikor felhajlott derékszögbe a körmöm és felszakadt meg minden. Én azt csináltam, hogy azonnal jó vastagon bekötöttem az utolsó ujjpercem, és jópár napig fél kézzel fürödtem és mostam hajat, hogy ne érje víz a kötést se a sebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!