Az aloevera (konkrétan a növény nedve) jó-e ránctalanításra?
Figyelt kérdés
Feltöltené a bőrt, simítva az apróbb ráncokat. Vagy esetleg miben áll a jótékony hatása?2013. febr. 25. 07:46
1/9 anonim válasza:
Szerintem nincs ránctalanító hatása. Én a vitamintartalma miatt szoktam kenegetni vele a bőröm.
2/9 A kérdező kommentje:
És Te milyen jótékony hatását tapasztalsz?
2013. febr. 25. 14:27
4/9 A kérdező kommentje:
Harmadik. Ez tényleg így van, vagy csak ezért írtad, mert ez a válasz vártam:)))
2013. febr. 25. 14:53
5/9 A kérdező kommentje:
Várom továbbra is, ki miért használja!
2013. febr. 25. 15:03
6/9 A kérdező kommentje:
Senki nem használja, pedig nagyon dicsérik.
2013. febr. 27. 14:28
7/9 anonim válasza:
Első vagyok:
Konkrétan hatása nem tűnt fel semmilyen hatása, de lehet hogy csak azért mert nem figyeltem. Radírozás után szoktam, (ha el nem felejtem). Azért radír után, mert akkor elvileg jobban felszívódnak az anyagok. Én konkrétan a vitaminok miatt használom. Egyszer kinyomoztam, de már nem vagyok benne teljesen biztos, de azt hiszem hogy konkrétan az E vitamin miatt jó, mert arra szüksége van a bőrnek.
8/9 anonim válasza:
Az aloe veraban több mint 200 féle hatóanyag van, de a növény helyett aloe készítményt javasolok, ami teljesen beszívoódik a bőrbe. Én a Forever Living termékeit használom , és nagyon beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!