Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ismer vv. Laki olyan "arcmosót...

Ismer vv. Laki olyan "arcmosót" (dm, vagy rossmanban) amivel bárhol/mármikor arcot "moshatok"?

Figyelt kérdés

14/L vagyok amúgy.reggel arcot mosok tök tiszta meg minden. és egy két óra után a suliban már eléggé zsíros: S és nagyon zavar. Szóval vmi kendő ami ere való, vagy valamit nem tudtok amit pl. lányvécében avgy akárhol "előkaphatok" (: D) és arcot törölhetek vele? hülyén hanzig de mit tegyek (?)...és ne geyertek azzal h mossak arcot mert azt majd ha

fagy: D

2009. szept. 9. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
A DM-ben sok ilyen arclemosó kendő van. L'Oreál, Balea, Nivea, Garnier. Ahol az arckrémek vannak, ott szokott lenni legalul. Álatlában olyan 25 db vn bennük. De szerintem van Oxi meg Clean and Clear is. Csak győzz válogatni belőlük :-)
2009. szept. 9. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom Neked h ne mossad sűrűn az arcod mert pont ezért indul be a faggyúmirigyek működése ( egyszóval zsírosodik)! Inkább használj olyan szereket amik zsíros bőrre vannak! Én a nivea termékeket ajánlom neked, nálam sokat használtak, most a deep cleener-t és bye bye spotsot használom, és brutális az eredmény! Ezek is jók: [link]
2009. szept. 9. 21:22
 3/3 A kérdező kommentje:
köszii, ezt a kendős dolgot megnézem, köszi.!
2009. szept. 9. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!