Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajat moshatok a Perfect...

Hajat moshatok a Perfect Mousse hajfestés után?

Figyelt kérdés

Nos, itt a használati utasításban azt írja, hogy ne előmosott hajon használja, viszont nekem kicsit zsíros lett a hajam és hajat kellene mosnom. Ugye festés előtt nem lehet, utána már lehet? Vagy hogy oldjam meg? Előre is köszi.

(most lesz először befestve a hajam, ezért nem tudom :))

2011. jún. 24. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
simán megmoshatod utána, én is mindig megmosom hajfestés után a hajam, és semmi gond nincs, amugy én is ezt a Perfect Mouse-t használom, és imádom, a legjobb hajfesték, milyen szinű leszel?
2011. jún. 24. 12:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) a legsötétebb barna ami már szinte fekete. :) Fekete szerettem volna lenni, de a fodrászom azt mondta, hogy az nagyon tönkreteszi a hajat és hogy nagyon hull tőlem, meg ha másik színt akarok akkor csak leszívatni vagy lenöveszteni tudom. :S Ekkor mondta, hogy legyen a legsötétebb barna, mert az majdnem fekete :DDD
2011. jún. 24. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
ugyanígy vagyok. csak engem idegesít, hogy olyan hamar kikopik.. nekem már a második mosásnál látszódott, hogy barna, és nem fekete :S mondjuk ez gagyi festék volt. tervezek kipróbálni a Mousse-t :D
2011. jún. 24. 18:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát tegnap befestettem a Perfect Mousse 400-as színárnyalatával :) Nagyn szép színe lett és nagyon szépen fénylik. Főleg, hogy az én hajam olyan fakó :\ Eddig megvagyok vele elégedve :) Hogy mi lesz később azt nem tudom, majd kiderül :D Az illata nagyon jó és amit adnak hozzá balzsamot az is nagyon jó. Mondjuk én 10 percig hagytam a hajamon, mert nagyon száraz a vége :) Majd következőnek kiszeretném próbálni a L'Oréal habosát is, mert kíváncsi vagyok, hogy melyik a jobb. Utána már elfogom tudni dönteni, hogy melyiknél maradok :D Köszönöm szépen amúgy a választ. Sokat segített :)
2011. jún. 25. 13:11
 5/10 A kérdező kommentje:
lassan 1 hónapja van befestve a hajam, de a végén nagyon kikopott a festék :\ nagyon látszik, hogy világos barna. Így újra bekell festenem :\ Kicsit azért csalódtam, azt hittem, hogy egy hónapot még azért kibír :) Most megszeretném próbálni a L'Oréal subline mousse-t, hogy az milyen :) Majd írok arról is véleményt :)
2011. júl. 10. 17:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Bocsi :\ most nézem a dátumot :\ még 1 hónap sincs :\\\
2011. júl. 10. 17:34
 7/10 anonim válasza:
már nagyon régóta vacilálok a 2 festék között és nem tudom hogy a Perfect Mousse-t vagy a Loreal Sublime Mousse-t válasszam. Ha kipróbltad esetleg a másikat kérlek irj, hogy mi a véleményed róla, fontos lenne. előre is köszi :)
2011. júl. 28. 21:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben van :) Írni fogok! Mondjuk, szerintem most a L'Oréal-tól a feketét fogom kipróbálni, nem a legsötétebb barnát :) Holnap vagy ma szeretném megvenni a festéket :) Valamelyik nap be is festem :)
2011. júl. 29. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Végül kipróbáltad a Loreal-os festéket?
2011. aug. 25. 21:40
 10/10 anonim válasza:
Nekem világos barna volt előtte a hajam melírokkal, és én előszőr a Loreal Sublime Mousse-t 400-as (igazi sötét barna) árnyalatát próbáltam és az a tapasztalatom h nagyon minimálisat kopik talán egy árnyalattal lett egész idő alatt világosabb a hajam és akkor is csak a melír csíkok végett. Ahol viszon nem volt melírozva szépen megtartotta a színét és nem kopott csak lenőtt. Most vettem egy Perfect Mousse 400-ast (Schwarzkopf) és lehet meg fogom bánni ha azt írtad nagyon kifakultál... kicsit tartok tőle.
2012. aug. 24. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!