Ha a fodrász egymás után több emberrel foglalkozik, nem kellene neki az eszközöket megtisztítania?
Figyelt kérdés
A fodrászomat soha nem láttam még, hogy az előttem lévő ember hajmaradványaitól megtisztította volna az ollót, vagy a fésűt, amivel aztán engem "kezel".
Nincs erre valami előírás, hogy köteles "higéniailag" rendben tartani az eszközeit?
2013. febr. 23. 11:18
11/12 anonim válasza:
Igen ez való igaz,de attól még a kérdező arra volt kíváncsi, hogy van-e vmi előírás ezekre vagy nincs, nem arra hogy mit szoktak meg mit nem -.-
12/12 anonim válasza:
Őszintén szólva én még nem találkoztam konkrét leírással arról, mit kell egy fodrásznak tennie a vendége után, a következő vendége előtt. Ha te igen, megköszönném, ha belinkelnéd. Tényleg érdekelne engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!