Szőke, vagy barna maradjak?
Figyelt kérdés
na szóval.. az a gond hogy nekem volt szőke hajam(voltbarna melirokkal is meg teljes szőke) csak rákentem egy barna festéket..(én hülye...:D) na m1 azis nagyon jól állt meg minden de most megint szőkét szeretnék..:S sztetek befogja fogni a *középbarna-világosbarna* hajamat?
jah meg félek h nagyon fog hullani a hajam és végén meg nemis lesz:| természetes hajszinem világosbarna.
2009. szept. 9. 16:21
1/6 anonim válasza:
Ha festett barnából szőkét akarsz egyértelműen le kell szívatnod a hajad. Ettől eltörik, tény. Valamilyen mértékben. Aztán lehet hogy csúnya, sárgás szine lesz aztán tehetsz rá egy adag szőke festéket hogy normális szine legyen. Ez mégjobban eltöri. De ha használsz balzsamot annyira nem lesz rossz... A festékben a világosbarna meg általában kb sötétbarnára szokta fogni a hajat... De még a szőkék közül is van amelyik barna.
2/6 anonim válasza:
Ja bocs, félreolvatam :D Egyébként lehet, hogy befogná a szőke festék is, de nagyobb az esélye hogy nem...
3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
mondjuk amikor először festettük sárgás lett másodiknál meg nagyon szép szőke lett :)
2009. szept. 9. 16:59
4/6 A kérdező kommentje:
jahm meg ha a legvilágosabb szőkét venném és szivatják akk se lesz kb normális szőke?:O
2009. szept. 9. 17:06
5/6 anonim válasza:
a festékek elég csalókák... nem tudhatod h miből milyen lesz :D tehát ha normális szőkét akarsz: először szivass, utána festék. :D
hamvasítót nem ajánlom a festék helyett mert az úgyse fogná be egyenletesen... :S :D
6/6 A kérdező kommentje:
igen ezt viszont tudom :S
köszi nekedis :)
2009. szept. 9. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!