Ricinusolaj használók. Tényleg nagyon zsírosodik tőle a haj?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni, mert hallottam, hogy esetleg nőhet tőle a haj, de azt is hallottam, hogy zsírosítja a hajat.Ez tényleg így van?2013. febr. 22. 15:45
1/3 anonim válasza:
Nekem nem zsírosodott tőle jobban a hajam, pedig 3 éve használom kúraszerűen.
Szerintem a legtöbb emberrel az a baj, hogy nem tudja alaposan kimosni samponnal a hajából ezt a makacs, sűrű olajat. Keverd a ricinusolajat olívával és ettől hígabb lesz és könnyebb is felkenni. Lemosásnál pedig tényleg mindenhol, alaposan mosd meg samponnal 2x.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem zsírosította, viszont durva hajhullást okozott, amit a doki azzal magyarázott hogy az olaj eltömíti a pórusokat, így nem hogy növekedni fog tőle, hanem akadályozza a hajhagymák normális működését is.
Szóval amíg én használtam semmi jó hatása nem volt, rossz meg annál több, lelapuló, hulló haj, fényes lett, kb olyan hogy mindig úgy nézett ki mintha zsíros lenne... de nem volt zsíros.
3/3 anonim válasza:
Nekem sincsen zsíros haj problémám tőle. A száraz hajamat eltüntette, de nem esett a ló másik oldalára:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!