Szét van égetve a hajam, és már nem olyan szép göndör. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sokáig vasaltam, most meg már nem tudom mitől lehetne olyan göndör mint volt. ötletek? már nagyon bánom.2013. febr. 21. 17:11
1/3 anonim válasza:
Most egy jódarabig hagyd békén a hajad mert a vasaló iszonyatosan elvékonyítja a szálakat meg töredezett is lesz tőle gondolom feltünt... :) Persze próbálkozhatsz h begöndörited becsavargatod stb de csak rosszabbat teszel vele.. Várd meg míg lenő és folyamatosan vágass vissza a végéből.. a vasalót pedig felejtsd el! :)
2/3 anonim válasza:
szia, ahogy írták, ha nem akarod, hogy rosszabb legyen, hagyj fel a hajvasalással! nagyon sokat segítenek a hajnak a különböző olajok (kókusz, ricinus, mandula, sárgabarack, argán, oliva stb.) ezekkel is csak óvatosan, nem kell túlzásba esni, ami a hajöveknél való pakolásokat illeti, de a hajvégekre nyugodtan alkalmazhatod akár minden nap is. tényleg segítenek. az én széttöredezett (festéstől), kiszáradt hajvégeimet is pikk-pakk rendbe tették. még a különböző pakolások vannak, amiket hasznosnak mondanék. ezeket még otthon, a konyhából is el tudod készíteni.
3/3 anonim válasza:
Ha ilyen rossz a helyzet akkor lehet hogy csak ollóval. meg próbálkozhatsz az előzőleg írtakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!