Egerben szeretnék találni egy jó fodrászt, aki valamilyen szinten is "önálló", ami a színkeverést illeti?
Védem a fodrászokat - én is az vagyok. A színmintára szükség van. Az emberek 99%-a az alapján tudja eldönteni, melyik színre vágyik. Nekem van sok vendégem, aki teljesen rám bízza a festést, nekik nem dugom az orruk alá a színskálát, de ezt tudni kell róluk ugye...
A kérdés mindig az: milyen legyen? Te megmutatod, ill. elmondod, hogy a sajátoddal egyező, csak mondjuk kicsit világosabb, és igen, ezután a fodrász tudja, mit kever össze, hogy olyan legyen, amit akarsz.
Még valami: a fodrász nem feltétlenül azt festi a hajadra, amire rámutatsz, viszont az lesz a végeredmény. (na ezt kell tanulni, a majmok nem tudják megcsinálni).
Ebben az esetben mást nem tudok tanácsolni, csak azt, hogy keress másik fodrászt. Sajnos ez a szakma is olyan, hogy egyre kevesebb tudással lehet valaki a művelője. Régen évekig tanulták, most meg már hallottam 9 hónapos tanfolyamról is...
Még valami: a természeteshez nagyon hasonlítót nem könnyű megtalálni, ráadásul lehet, hogy nem is a fodrász tehet róla, hanem éppen a festék maga, mert nem adja azt az eredményt, amit ígér. Vagy kopik, és vöröses lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!