Mennyibe kerülne fodrásznál egy hajfesték leszedés és utána festés?
Figyelt kérdés
Sötétbarna hajam van, nagyon világos barnát szeretnék, majdnem szőkét, gyűjtenék rá, csak így kb jó lenne tudni mennyi lehet :)2013. febr. 20. 23:13
1/6 anonim válasza:
Nekem feketéből lett világosbarna... 6000 ft körül fizettem érte.
2/6 anonim válasza:
Nekem feketéből lett szőke és kb 30ezer o.o bár mesterfodrász csinálta
3/6 A kérdező kommentje:
Húha...30ezret kicsit sajnálnék érte azért :) Köszönöm a válaszokat! Gyűjtögetek akkor :P
2013. febr. 22. 12:55
4/6 A kérdező kommentje:
És egyébként szép lett a végeredmény?Meg vagytok elégedve vele?:)
2013. febr. 22. 12:55
5/6 anonim válasza:
2.dik vagyok,
Először egy közeli fodrászhoz mentem, eléggé tönkretette a hajam, aztán kerestem fel 1 profit, ugyan borsos ára volt, de szép szőke lettem és a hajam is megmaradt, szép és puha, pedig az első fodrász leégedte, a végei teljesen tönkrementek, de végülis a profi fodrász 2 centit vágott csak belőle és sikerült megmentenie a hajam, ha lehet fordulj olyan fodrászhoz, akinek nagyon jó a híre, inkább legyen picit drágább de ne legyen semmi baja a hajadnak, nagyon nehéz megmenteni, ha valaki tönkreteszi,
Sok szerencsét és írd meg, hogy hogy sikerült, kiváncsi vagyok
6/6 anonim válasza:
Nekem is egybemaradt a hajam,ami csoda volt,mert derékig érő hajam van.Nem lett semmi baja a hajamnak,bár sz.tem ez hajtól is függ...a színe is szép lett és nem is tört el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!