Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai voltak ezzel a Garnier termékkel?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 19. 14:41
 1/4 anonim válasza:
Már régen használtam arra már nem nagyon emlékszem hogy mennyire volt hatásos de arra igen hogy az illatát nagyon nem birtam tul eross volt alkoholos és nagyon,nagyon száritotta az arcom
2013. febr. 19. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
én használom és nagyon szeretem szép sima a bőröm utána és a pattanásokat is leszárítja meg a miteszereket is eltávolítja bár az nem nagyon van rajtam én csak ajánlani tudom.
2013. febr. 19. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan oylan volt mint az összes többi, tehát semmilyen, max a napi piszkot tudtam lemosni vele.
2013. febr. 19. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Olyan mint az összes ilyen 3in1 arclemosó... semmi különösre nem képes. Nekem az Eveline 3in1 jobban tetszett, ha már választani kellene.
2013. febr. 19. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!