Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Palette R4 gesztenye színe...

Palette R4 gesztenye színe annyira vörös mint a képen?

Figyelt kérdés

Barátnőmék boltjában van minta kitéve, de nem emlékszem, hogy ennyire vörös lenne sőt... nagyon tetszett a mintán a színe, de nem szeretném ha nagyon bevörösítene. Régebbi dobozán nem találom ennyire vörösnek. Vagy csak csalóka a kép?

Még az érdekelne, hogy mennyire tartós a festék mert vacilálok a Palette R4 és a Garnier Jeges gesztenyéje között...?!

2013. febr. 2. 19:55
 1/3 anonim válasza:
Én a Palette 24 mosásos hajszínezőjével festettem be a hajam karácsonykor, a gesztenye árnyalattal, aminek a dobozán a képen a nőnek inkább mahagónis hajszíne van. Gesztenyebarna hajszínt szerettem volna, de mégis azért vettem meg, mert reménykedtem, hogy talán nem lesz olyan vörös, nem fogja be annyira a hajam, mivel mégis csak hajszínező. Nekem eredetileg középbarna hajszínem van. Pont olyan lett tőle a hajszínem, mint amilyen a nőnek a képen van. Szerintem ez a szín nem gesztenye, hanem mahagóni. Nekem nagyon nem tetszik. És elég lassan kopik, sajnos. Pont most fogom majd a hétvégén befesteni a Garnier jeges gesztenyéjével, a hajszínezővel, Color and Shine, azt hiszem ez a neve. Remélem rendesen be fogja fogni, mert még mindig ott van a mahagóni árnyalat a hajamban.
2013. febr. 4. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Befestettem végül, vöröses igaz, de nekem tetszik :)
2013. febr. 6. 14:42
 3/3 anonim válasza:
Szia! Én is ezt az árnyalatot szeretném kipróbálni! Nem lett túl sötét??
2013. ápr. 1. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!