Van itt olyan, akinek pattanásos tág pórusú bőre sokat javult évek folyamán?
See ya. Én is így voltam, de egyik ismim, nagyon jó termékeket ajánlott. Nekem bevált, leírom, hogy ha esetleg kipróbálnád őket. Egyébként nem csodálom, hogy nem hazsnáltak neked azok a krémek,.. tele vannak olyan dolgokkal, ami többet árt, mint segít. Avon és Garnier nekem nagyon betett. Nem is veszek olyan termékeket.
-Bioderma Sebium micerellás lemosó
-Manna Tündérkertszappan
-Dermofil paszta (a pattanásokat egyenesen leszárítja, eltünteti..2-3 nap alatt nyoma sem volt nekem)
-Bioderma Cicabio (a hegekre, mert nekem érzékeny a bőröm és nehezen gyógyulnak a pattanás utáni hegek.)
Kb 2-3 hónapja használom ezeket. Azóta javul az arcom, csak akkor jön ki patti, ha épp megjön a ..., de egyébként semmi. A hegek pedig javulnak, igaz lassan, de sajnos ilyen a bőröm.
Jah, meg az étkezés is számít ám. Én nádcukorra tértem át, több zöldséget eszem és gyümölcsöt. Próbálok olyan termékeket venni, amiben minnél kevesebb az adalékanyag, mert sajnos, aki ilyen korban is pattis, annak lehet, hogy ez is lehet a baja. Mellesleg és én is 20 leszek.
Remélem picit segítettem. :)
Most nem mindegy hogy valakinél ezek a tág pórusok meg minden az egészségtelen életmód miatt vannak, vagy alapból ilyen a bőrtípusa, mert ha alapból ilyen akkor semmi nem fog segíteni, mindig ilyen lesz.
Ha nem alapból ilyen akkor meg élj és étkezz egészségesen, használj csak natúrkozmetikumokat, növényi szappanok, stb. Az ilyen bolti Garnier és hasonló vegyi anyagokkal telerakott kencéket meg felejtsd el, nagyon sokat árthatnak az érzékeny bőrnek.
nekem kb 15-16 évestől 17-ig volt ilyen mint neked.
sokat segitett a kozmetikus,
az étrendtől is nagyon sokat függ (törekszem arra, hogy ne egyek nehéz, zsiros kajákat, vagyis csak ritkán)
igazából nem tudom, hogy csak kinőttem őket, vagy a kozmetikus és étkezés segitett.
kozmetikus csinál olyan dolgokat, ami összehúzza a pórusaidat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!