Problémas az arcbörom. Pattanásos mindig kivan pirosodva. Milyen alapozokrémet használjak ami gyogyitja is és eltakarja a hibákat?
Na erre a válaszra én is kíváncsi lennék... Ugyan ez a problémám... Márc 12-én megyek bőrgyógyászhoz, másik városban, mint ahova eddig jártam. A régi doki csak annyival illette a dolgot, hogy hát ez normális dolog, lehet hogy zavar, de nem érti, hogy miért akarok a pattanásoktól megszabadulni. Kicsit se akadtam ki.. szerintem 21évesen nem éppen normális...
Én arra jutottam, hogy mivel ápolom a bőröm, és azok a kenőcsök sosem hatottak amit a bőrgyógyász felírt, valami belső ok állhat a probléma mögött... pl allergia vagy ételérzékenység. Így mindenképpen megkérem, hogy utaljon be gasztroenterológushoz... hát ha végre megoldódna ez a probléma...
21/L
Nekem a Vichy Dermablend és a La Roche Posay alapozó jött be.
Ezek szépen eltakarják a pattanásokat. Nagyon fehér bőröm van, de mindkettő jól illeszkedett hozzá. Átlátszó púdert használok fölé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!