Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől száll ennyire a hajam?...

Mitől száll ennyire a hajam? Bőv. Lent. FONTOS!

Figyelt kérdés
nos, az van hogy nagyon száll a hajam. amikor kifésülöm (műanyag fésű, de most fogok venni fa fésűt mert sokan mondták h lehet az oka) nem lehet kiengeve hagyni, mert undorítóan néz ki, és minden irányba száll. kb. 2-3 éve van ez a probléma. most eléggé hosszú, 5-10 cm és seggigérő lesz. szóval szinte mindig összekötve hordom (éjszaka is, mert melegít a hajam), hogy "normálisabban" nézzen ki. egyébként hetente szoktam hajatmosni. esetleg itthon szoktam kiengedni. mindig rakok rá balzsamot is. jelenleg a baba sampon (2 in 1 )-et használok (de ez lényegtelen mert mindegyiktől száll, a wu2-től is). és amikor ugye 5-6 napos a hajam, akkor van úgy, hogy "na, most lehetne hordani kiengedve, de addigra meg már zsíros lesz". ja és szoktam ráfújkálni hajápoló spréket, ha ez is számít esetleg. Köszönöm előre is

#haj #száll a hajam
2013. febr. 18. 18:03
 1/4 A kérdező kommentje:
14/l
2013. febr. 18. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon száll, ha nem rakok semmit (balzsam és más hajápolók) akkor is.

Én egy kis lakkot szoktam rá fújni vagy hajhabot szétdörzsölök a tenyeremben és azzal picit átsimítom a hajam felületét, de csak annyira, hogy ne látszódjon és ne legyenek benne ragacsos tincsek. Másik verzió ugyanez csak hajvégápoló olajjal. Azt is az egész hajamon.

2013. febr. 18. 18:29
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi akkor kipróbálom
2013. febr. 18. 18:29
 4/4 mmano88 ***** válasza:
Én mindig rakok mosás után a nedves hajamba egy kicsi habot, mert amúgy az enyém is nagyon száll. Nekem ez segített. :)
2013. febr. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!