Spongya Bob kérdése:
Nagyon korpás a hajam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban korpás a hajam, fogalmam nincs, hogy mit csináljak, már szinte mindent kipróbáltunk. Nekem nem segít a Head and Shoulders sem,pedig az állítólag a legjobb korpásodás ellen. A Clear egy ideig hatott, de már az sem. Próbáltunk ki több házi praktikákat is, de nincs hatása. Valaki van -e még ilyen helyzetben? Mitől van ez, tényleg van köze a stressznek hozzá?2013. febr. 17. 15:06
1/7 pink22 válasza:
Nagyon sok márkájú és minőségű sampont és balzsamot lehet kapni korpás hajra. Nekem személy szerint az oriflame-s vállt be leginkább,de szerintem nézz körül.:)
2/7 pink22 válasza:
Vagy ha ezek sem segítenek,fordulj szakemberhez
3/7 anonim válasza:
ecetes öblítés,az simán eltünteti a korpát,ha félsz a szagától max keverj hozzá valamit,én levendula olajat szoktam,az pluszban ápolja a hajamat
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 17. 16:14
5/7 anonim válasza:
Nekem az almaecetes víztől 2 hét alatt teljesen megszűnt, azóta nem is volt ennek már 2 hónapja!!!
6/7 anonim válasza:
Igen az almaecetes öblítés tényleg jó, és még a csalános szokott segíteni, nem tudom ha ezeket is próbáltad és semmi akkor menj bőrgyógyászhoz mert akkor már nem normális hogy ennyire korpásodsz, oka van.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam még az almaecetes és a csalános dolgot, de ki fogom minél hamarabb. Nektek kb. mennyi idő után múlt el? Hány mosás volt szükséges?
2013. febr. 17. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!