A képen látható ezüstös fehér hajat melyik festékkel érhetem el?
Most is nagyon világos, jóformán platina szőke a hajam, régen szép ezüstös hajat tudtam festeni magamnak a garnier 100% color 101.-es árnyalatával, de sajna ezt a festéket beszüntették. Azóta nem találok olyan festéket amivel szép ezüstös-fehéres hajat varázsolhatnék magamnak. Ebben kérném a tanácsotokat, ilyen hajszínt szeretnék elérni:
Igen ezt mindenképpen mixtone-nal kell,vagy még annyit tudsz csinálni hogy rákensz egy extra világos hamvasszőkét,lemosod,majd rá palaszürke színező 10-15 perc utána lemosod.
Én így csináltam mikor még ilyen színű volt a hajam,mint a 2. képen:)
A színező az kikopik pár mosás után, nem?
Erről a mixtonról hallottam már, de de nem tudom mennyit keverjek a festékhez és tényleg ilyen eredményt kapok-e mert én fehéres ezüstöt szeretnék és félek, nehogy olyan sötét egér szürke legyek.
És ha a festékbe egy pár csepp kallos florillumot kevernék azt a hamvasító folyadékot, szerintetek?
Nekem eddig még a hagyományos szőkítés-hamvasítás módszerrel nem sikerült ilyen szép fehéres-őszes színt gyártani, legalábbis a teljes hajhosszon nem. A képeken a hajtő is szép, nem sárgás.
Olvastam ún. fehér hajszínezőről, talán ez az az anyag, amivel ezt az árnyalatot el lehet érni, de még nem próbáltam ki. Hátha valaki használt már ilyet, és válaszol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!