Mikor lesz látható a hatása a hidrogén peroxidos fogfehérítésnek? Hányszor csinálhatom hetente?
1-1,5 hete kb minden más naponta 1x fél percig öblögetek 3%-os hidrogén peroxiddal az esti fogmosás után.(nem hígítottam semmivel)
Kérdésem az lenne ,h kb mikor fog fehéredni a fogam? most eléggé sárgás és szeretném kifehéríteni de sajnos fogorvosra nincs pénzem.
Értelmes válaszokra várok, akik már próbálták.
Más:
Merjem naponta öblögetni vagy inkább ne?
Merjem fél percnél tovább öblögetni?
Olvasd el ezt a cikket erről:
Rá van írva ,h öblögetésre, gondolom a gyógyszertárban sem hülyék dolgoznak...
Sőt már használom de még mindig teljesen rendben van a fogínyem, nincs szétmarva.
Arra vagyok kíváncsi ,h mikor lesz látható a hatása és nem arra ,h tanácsokat kapok ,h miért ne használjam.
Eldöntöttem ,h fogom és jöhetnek az ilyen és hasonló válaszok én akkor is fogom öblögetni.
Ismétlem nincs pénzem a drága fogorvosokra.
Én is használok 3%-os oldatot öblögetésre. Patikában vettem.
Előtte amerikából rendelgettem fogfehérítő matricát ( doboz szerint 6 % -os volt ), de egy idő után nagyon drága volt. Egy doboz 7 napos és olyan 10-12 ezer volt. Aztán hallottam, hogy patikában lehet kapni oldatot.
Nos én sem hígítom, kb. 1 percig szoktam vele öblögetni és nekem sokkal hatásosabbnak bizonyult , mint a matrica. Nekem 2-3 nap múlva már látható változás volt ( van egy implantátum fogam , azon látom a színárnyalatbeli különbséget ).
Én naponta 1x szoktam, kicsit érzékenyebb utána de az gyorsan el is múlik.
Szerintem napi 1x vagy 2x is öblögethetsz vele. Akkor kb 3 nap után már látványosan fehérebb lesz elméletileg.
Esetleg kipróbálhatod azt is hogy 2 rész szódabikarbónához keversz 1 rész h peroxidot (pasztás állagúnak kell lennie) és azzal napi 2x fogmosás elött fogkefével 1 pecig mosod a fogaid.
De van akinek alapból sárgásabb a foga, amivel nem lehet sokat kezdeni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!