Normális, hogy 29 évesen egyre "csúnyább" a bőröm? Egyre több a miteszer, hiába használok mindenfélét.
Az orrom már kb 14-15 éves korom óta miteszeres, de azt már megszoktam. Rendesen tisztítom kenem - oké, amíg a gyerek kicsi volt, talán csöppet elhanyagoltam, de nem vészesen. Viszont az utóbbi 1-2 évben, nem csak az orromon vannak az apró fekete pöttyök, hanem már az orrom mellett is, a puhább bőrben. Valamint a szám környékén és a homlokomon.
Elkezdtem használni a Garnier pórustisztító bőrradírját, ami használat után úgy néz ki, hogy segít, de utána mintha még rosszabb lenne. Hiába tisztítom, kenem, plusz bb krémet használok rá, a sok kis "fehér kiálló micsoda" úgy is látszik, és nem túl szép látvány...
Kinek milyen bőrtisztító vált be? tudtok valamit ajánlani?
Nekem a HImalaya herbals neem maszk vált be legjobban mint kencefice. Nemrég kezdtem el azt hogy sima arctejet (jó sokat) összegombócolt dörzsikesztűvel viszem fel az arcomra és elég rendesen átradírozom vele.
(Dörzsikesztű alatt olyat értek amit az epilátoromhoz adtak, de rossmannban is láttam már.)
Így sokat halványodtak a mitesszerek. Az orrom melett meg az orcámon vagy hol meg szinte el is múltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!