Olyan bőrszinező krémeket keresek amik nagyon élénk szinűek teljesen fednek s arcra illetve nagy mennyiségben testre is lehet festeni. Farsangra kell. ?
Érdelemszerűen nemlehet irritáló anyag főleg ha nagy testfelületre kell.
Ez csak példa:
Ennél nagyobb felületre kell de ilyen követelményekhez kell a bőrfesték.
Esetleg ha sima arcfestéket használnál?
Lehet kapni ilyen nagyobb tégelyeseket, azt hiszem 1 tégely olyan 1000 forint körüli.(márkától függ) De lehet kapni tubusosat is : pl: [link]
Hobbiboltokban vagy ilyen hogy print ker, biztos van.
Első válaszoló vagyok. itt egy videó pont a te általad linkelt képpel.
http://www.youtube.com/watch?v=ddIcXNx2R2w Ez is arcfesték amit ő használ ! :)
Remélem segítettem!:) (még ha találnák valmit ide leírom
Teljesen járatlan vagyok a témában. Pont ilyen választ vártam. Köszi.
Nem tudtam hogy van ilyen krém csak reméltem.
Ha esetleg tudnál olyan boltot ahol nem megrendelni kell hanem bemenni s megvenni megköszönném.
XI, XII, XXII, I, II, IX,VII, VIII, XIII kerületekben lenne a legjobb. Esetleg IV.
Köszi
Előző válaszoló vagyok. Ilyen arcfestéket (főleg farsang környékén) még a Tescoba, Corába is lehet venni. Vagy keress rá itt:
mit keres? : pl: Hobby bolt,(esetleg arcfesték)
Hol keres? : hogy hol szeretnéd megvenni
és keresés , utána fölad egy listát hogy hol lehet ilyen boltokat találni
Remélem segítettem! :)
Majd kiderül.
Nekem végül csak kék kéne. Ausanban készlet van hiába venném meg a nagy részét. Az a vacak bolt meg nem tudja megmondani hány ml-es a tubus amit forgalmaz de péntekre kell. Megrendelek egyet s mire kiderül hogy kevés lehet már késő lesz.
Igy még nem tudom köszönet vagy anyázás lesz e a vége az egésznek:)))))))
A körtéri mnvészellátóban van kék tégelyes krém 1500 Ft-ért
18 mml
Eddig köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!