Valaki már régóta festi haját professzionális hajfestékkel? Kevésbé károsítják a hajat?
Én 2-3 éve csak L'oreal-t használok. Van különbség, mert nem hullik és töredezik annyira mint egy olcsóbb márka esetében. Valamint az sem hanyagolható szempont, hogy a drágább hajfesték általában tovább megtartja az eredeti színét és nem kezd el pár nap után fakulni.
Amennyiben száraz, töredezett a hajad, vágasd vissza a végeit havonta, 2havonta és használj rá hajbalzsamot.
Na várjatok, a professzionális festék nem egyenlő a drága drogériás vacakokkal mint a L'oreal... az nem professzionális és nem is jobb a többi dobozosnál egyáltalán.
Professzionális festékeket fodrászkellékesből lehet beszerezni, mint pl Lisap, Alfaparf, BES, meg a többi... de vannak olcsón is festékek ott, azok is jobbak mint a Palette, L'oreal és társaik. Szóval mindenképp olyat vegyél, sokkal jobbak, tartósabbak, kevésbé károsak és te választhatsz hozzá oxit, amilyen kell. Mert az sem mindegy.
Az első 2-3 hajmosásig szerintem a legtöbb festék engedni a színét. De a minőségiek utána nem szokták.
3 hónap alatt nekem sokat nő a hajam, semmilyen festékkel nem bírja ki addig, de csak azért nem, mert a lenövés nagyon látszik az elérő szín miatt. Az igényes hajviselet része szerintem, hogy nem lenövéses a hajad.
Tavaly fodrász festette a hajam (szerinte professzionális festékkel). Hetekig folyt a hajamból a festék mosás után, 1 hónappal később vágatnom kellett, mert szét száradtak a végei és kifakultak. Ennyit a híres fodrász festékről.
L'oreal Préférence-t használok hónapok óta és tökéletesen semmi baja a hajamnak!
Én wellát használok már kb 6 éve,de csak és kizárólag szinezőt! Mivel nekem is fontos,hogy mennyire teszem tönkre a hajam és a festékben kb ötszörannyi oxidálószer van mint a színezőben.
Sokan azt hiszik,hogy ezek a színezők nem tartják meg a színt...hülyeség. Minnél többször festik annál kevésbé fakul ( neke már semennyire,nem is akarják sokan elhinni h csak színezőt használok) és mivel jóval kevesebb benne a káros anyag így nyugodtan befestem 6 hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!