Milyen professzionális minőségű hajvasalót és hajkreppelőt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nekem eddig Sencor tipusó hajvasalóm van, de nagyon nem vagyok vele megelégedve, lassan melegszik és a hatásfoka is gyenge. (2-3 szor is át kell húzni egy tincsen, és az sem lesz olyan mint ahogy a fodrász csinálja). Lányomnak vettem egy mindent tudó Philips tipusú göndörítő, csavaró, kreppelő, vasaló szerkenytyűt 7000 Ft-ért de arról nem is beszélnék milyen gyenge. :( Tudtok segíteni?2012. dec. 4. 10:53
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
jah és a 4 év garancia a hajvasalónál odatesz azért..:) Szuperül megéri így az árát.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséged :)
2012. dec. 4. 16:17
4/6 anonim válasza:
Nekem is olyan hajvasalóm volt, mint amit az első linkelt. Pár hónap alatt tönkrement:)
5/6 anonim válasza:
Bellissima 1737N
Január óta használom, 12 ezer volt, még mindig tökéletes. A hajam se töredezett el.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a tájékoztatást :) Remélem kicserélték neked, ha tönkrement pár hónap alatt :(
2012. dec. 5. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!