Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet a hajnövekedést...

Vivien222 kérdése:

Hogyan lehet a hajnövekedést meggyorsítani?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Génmódosítással.
2013. febr. 11. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Sörélesztő tablettával.
2013. febr. 11. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Én két evőkanál ricinusolajat szoktam összekeverni ugyanennyi olívaolajjal. Egy kicsit megmelegítem, aztán felkenem a hajamra. Nemcsak a tövekre, hanem mindenhova. Ezután folpack-kal betekerem, majd ráhúzok egy sapkát. (Van aki a sapka felvétele előtt egy kicsit megfújatja hajszárítóval, mert minél melegebb a pakolás, annál jobb.)

Minimum 3 órát kell rajta hagyni, én olyan 4-5-öt szoktam. Ezután kétszer mosom ki jó alaposan, hogy véletlenül se maradjon a hajam olajos, vagy büdös.

Ettől nemcsak sokkal gyorsabban fog nőni a haj, de selymes és puha is lesz. Egyébként én a szempilláimra is szoktam kenni, és szemmel látható az eredménye, ugyanis sokkal hosszabbak, mint korábban. :)

2013. febr. 11. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a Balea Coffeines samponját és tonikját használom, elég sokaknak bevált:)
2013. febr. 12. 01:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! De ha természetes praktikákat is tudtok kérlek osszátok meg velem . köszönöm.
2013. febr. 12. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Természetes praktika: állítólag, ha masszírozod a fejbőröd az ujjbegyeiddel, az segít..hát, erről nem tudok nyilatkozni, mert sose volt türelmem ahhoz, hogy rendszeresen csináljam..:))
2013. febr. 12. 14:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam ,hogy a napi 1 sárgarépa is segít . Ez igaz?
2013. febr. 12. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!